Rejser til Florida

Nu er det blevet meget nemmere, at rejse til Florida. En række lavpris flyselskaber flyver direkte fra København, Oslo eller Stokholm till flerdistinationer - hvilket medføre at du kan være i Florida på 8½ time.
 
Norwegian b787
 
Florida er meget svær at beskrive med få ord. Florida er rejsemålet som uanset hvor mange gange du besøger det til stadighed byder på mange oplevelser. Der er altid lige et hjørne der skal rundes.

Florida er blevet hele verdens legeplads og verdens mest søgte feriemål. Grunden hertil er du altid er sikker på solens helsegivende varme og sommeren som varer hele året.

Florida er blevet stedet hvor du kan ikke blot købe en bolig men med i købet får en helt ny lisstil
"The American way"

I dette Paradis har vi i BoiUSA valgt at tilbyde en række spændende ejendomme, som seniorbolig, som feriebolig, som second home eller som investering.

Vi er altid i området og vi følger markedet uafbrudt og vi finder frem til de ejendomme, som er optimale, så du ikke skal bruge tid på at kigge på noget som ikke er relevant. Vi tilbyder en handel skandinavisk - da sælger betaler vores salær arbejder vi kun i din interesse, vi har alle nødvendige licenser og uddannelser til at give dig den sikreste handel. Vi vil ikke bare sælge en ejendom, vi vil et fremtidigt samarbejde, også den dag du ønsker at sælge eller udvide beholdningen af ejendomme.

Du er altid velkommen til Florida, vores danske kontor hjælper dig gerne med at planlægge rejsen, vi kan modtage dig i lufthavnen "overthere" og hjælpe med opstarten på "opdagelsesrejsen" til Florida. Vi garanterer at du kommer hjem med en kæmpeoplevelse i bagagen.

Det er vort håb at du vil få glæde af denne hjemmeside, som også er fyldt med inspiration til Florida USA.
Rigtig god fornøjelse
 
Florida topbanner 3
 
 
 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Kontor i Danmark

                                                           Boiusa - Hirtshals  - Niels Simonsen + 45 20 57 68 80- niels@boiusa.dK                                                                                                                                           

Kontor i Tampa

Lars Kier - Sky International Realty - Office@SkyIntlRealty.com - Ph: 813-200-7069 

 

usa 1344768 960 720

 

 

Fast Professional Service and you save money