Fakta om Florida

Fakta om Florida
Befolkning 18 millioner
Turister 100 millioner pr. år
Største byer:
Miami 2,4 millioner
Orlando 1,7 millioner
Fort Lauderdale 1,7 millioner og
Tampa med 1,3 millioner
Hovedstaden er Tallahassee m. 150.000 indbygger
Areal 152.000 km2
Højeste punkt 103 m.
Klima fra Tropisk til subtropisk
Produktion af Appelsiner dækker 40 % af verdensforbrug af juice.
4. største kødproducent i USA

Velkommen til Florida
De kendte figurer byder dig meget velkommen i Floridas sol - Florida som er USA´s sydligste stat og som strækker sig ud i den Mexicanske Golf mod Cuba og Caribien, og det kan mærkes på både stemning og temperatur. Florida er den mest farverige af de amerikanske stater og har en enestående natur og en dramatisk historie

Florida også kaldet Solskinssten
Florida kan med rette kalde sig solskinsstaten The Sunshine state. Næsten hver eneste dag året rundt er solen på himlen, og ingen turister rejser hjem uden at have mærket dens varme og helsegivende stråler. Det fantastiske klima har mere end noget andet fået turister til at strømme til halvøen og gjort staten ti et af verdens mest populære rejsemål. Over 75 turister om året har fundet vej til The Sunshine state og de kan vel ikke tage fejl.

Den klassiske - mest anbefalelsesværdige og helt optimale måde, er at opleve Florida i en lejet en bil og køre rundt til oplevelserne på egen hånd. Husk på at USA er bygget op omkring bilen.
I Miami lokker især stranden og det meget charmerende arkitektur i Art Deco - kvarteret på South Beach – her kan natten med sin bankende latinamerikanske puls næsten tage pusten fra de fleste især i cafeerne og natklubberne på Ocean Drive.

Bliv fristet af en udflugt til det enestående naturområde Everglades og se alligatorer, hejre sammen med en fantastiks natur - langs med vejen du køre af. En af Floridas største national parker.
Nyd den afslappende atmosfære på Florida Keys – et mekka for dykkere og sportsfiske – tag på dykker snorkel oplevelser i revet som er nationalpark og som løber langs med The Keys. Kør af vejen US 1 som via et utal af broer bringer dig fra den ene utrolige ø til den næste – for enden af vejen ligger Key West – eventyrenes tropiske paradis som også tilbyder dig Hemmingway – myterne – men i sær et blødt, rundt varmt og lækker klima døgnet rundt.

Nordpå fra Miami kommer du op langs Guldkysten men rigtig mange fremragende strande. Først Fort Lauderdale – Floridas Venedig sejl en tur med vandsporvognen. Besøg kunsten og Kulturen besøg Floridas vugge. King indenfor hos de unge, de rige og de smukke på Plam Beach, hvor maget, rigdommen og berømmelsen holder vinterferie. Vejen mod nord føre til Kennedy Space center – det legendariske rumfartscenter på Cape Canaveral – hvor hele rumfartens historie er grundlagt. Her kan du opleve en rigtig opsendelse af en rumfærge i pagt med en fantastiks natur – en dag her er næsten alt for lidt. Videre kommer Daytona Beach med den berømte motorsportsbane – og St. Augustine, det nordamerikanske kontinents ældste by med historiens vingesus gennem gaderne.

Gå ombord i Orlando med ikke færre end syv af USA ti mest besøgte temaparker, hundredvis af tempofyldte forlystelser og en fantastisk koncentration af fastfood restauranter, kædehoteller shopping center, souvenirbutikker, vandlande, spillehaller og det er døgnet 24 timer at plastik og neon lokker. Det ubetinget største trækplaster er Walt Disney World, alle turist attraktioners moder, men også Universal Studios, Island of Adventures og Sea World er temaparker af absolut verdensklasse. – efter en tid i Orlando længes man bare efter en stille strand med stille bølgeskvulp uden dåsemusik –
derfor kan du fuldende rejsen med en tur langs Golfkysten. Stop i Tampa – oplev Bush Garden og det gamle cubanske arbejderkvarter Ybor City. Kør en tur ned af Gulf Boulevard Fra Clearwater i Nord til Tirra Verde i Syd – her oplever du en charmerende verden langs med på den ene side nogle af verdens bedste strande og på den anden side Intracostal vandvejen.

Videre mod syd forsætter kysten med masser af oplevelser Sarasota med Ringling Brother museet med kunst og kultur i verdensklasse bundet sammen med verdens største cirkusmuseum. Du kan nyde driver liver i Port Charlotte Fort Meyers og Napels med Marco Island. Hele vejen er det sommer året rundt og de fantastiske sandstrande er en kæmpeoplevelse. Turen kan sluttes med turen gennem Everglades tilbage til Miami. Heler turen er ca. 1500 km og kan nås på 9 – 10 dage.

The Sunshine State byder dig velkommen året rundt.

Historie:
10.000 år siden den nuværende form
3000 år senere kom indianerne.
1513 kom Spanieren Juan Ponce de Leon dermed var det slut med Indianerne
1565 Grundlages den første permanente bebyggelse St. Augustine
I 1763 overtog Englænderne herredømmet i Florida.
Byttede i 1783 med Bahamas øerne – så spanierne var tilbage i Florida
1821 tog spaniolerne imod tilbud at overgive Florida til USA mod at USA afskrev gæld på $ 5 millioner gæld
1845 blev Florida officiel som den 27. stat i unionen USA


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Kontor i Danmark

                                                           Boiusa - Hirtshals  - Niels Simonsen + 45 20 57 68 80- niels@boiusa.dK                                                                                                                                           

Kontor i Tampa

Lars Kier - Sky International Realty - Office@SkyIntlRealty.com - Ph: 813-200-7069 

 

usa 1344768 960 720

 

 

Fast Professional Service and you save money