Om BoiUSA

Vi er en virksomhed som har beskæftiget sig med salg af boliger i USA, primært i Florida igennem flere år. Som noget nyt nu også Dansk Vestindien idag US Virgin Islands. Vi er idag i besiddelse af hovedkontor og adresse i Tampa, Florida , salgsafdeling i Danmark,Vi har 4 forskellige afdelinger af salgsobjekter:

BOIUSA
Henvender sig til dem der ønsker bolig i Florida, USA og som er på udkig efter en god handel og dansk ekspertise og kendskab til området og regler. Boligen kan være til feriebrug med eller uden udlejning, vi har kontakt med velkvalificerede udlejningsfirmaer. Det kan være en senior bolig eller en helårsbolig. Som noget helt nyt tilbyder BoiUSA gennem Florida Invest at boliger på delebasis i et K/S regi udarbejdet af dansk Advokat og revisor. Fordelen ved deleboliger er at du kun betaler for de uger du bruger (ikke timeshare) som K/S er du ejer og andelen er fuldt omsættelig - bestil prospekt for nærmere info.

INVESTOR
Henvender sig til dem der søger mulige investerings objekter. Det kan være hotel, firmadomicil, lejlighed i nye resorts etc. Altsammen ledsaget af  dansk ekspertise og kendskab til område og regler.

GOLF
Henvender sig til dem der er på udkig efter en bolig i Florida, USA  tæt på verdens bedste golfbaner. Florida er Golfens mekka med mange af verdens bedste golfbanen og det bedste på mange af gold banerne kan di købe en bolig som ligger direkte til greens. Vi har lokalt kendskab til mange af disse helt unikke golf muligheder, og vi stiller gerne vores viden til rådighed for dig som ønsker en golfbolig direkte på golfbanen - også med udlejning.

YACHT
Henvender sig bådfolket der ønsker at cruise i vandene nær Florida, USA. Vi finder yachten og kan være med til at skabe dine maritime drømme på solsiden og selvfølgelig dansk ekspertise og kendskab til område og regler. Vi kan også tilbyde en Yacht på delebasis enten i Florida eller Danmark - bare kom med dine ønsker.

Vi er godkendt som Amerikansk Realtor (ejendommægler) og Brooker - med alle de nødvendige licenser og forsikringer. Derudover taler vi dansk/skandinavisk på alle nivauer, hvilket er din garanti for at alt bliver forståelig.Vi arbejder med dansk Advokat der er uddannet i USA. Vi arbejder med amerikansk revisor. Vi kan således med advokat og revisor opsætte enhver form for ejerskab juridisk korrekt i forhold til de respektive landes lovgivning.

Vi formidler salg af alle typer boliger, gensalg og nybyggeri - ehvervsejendomme og byggejord og senest også.yachts. Da vi samarbejder med alle de kendte byggeherrer i USA  kan vi altid være først med nye tilbud.


Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /var/www/clients/i59982/boiusa.dk/web/templates/boiusa/html/modules.php on line 36

Kontor i Danmark

                                                           Boiusa - Hirtshals  - Niels Simonsen + 45 20 57 68 80- niels@boiusa.dK                                                                                                                                           

Kontor i Tampa

Lars Kier - Sky International Realty - Office@SkyIntlRealty.com - Ph: 813-200-7069 

 

usa 1344768 960 720

 

 

Fast Professional Service and you save money